Ny utveckling

Listan Rio Real

Marbella
Hus för sälj
Mellan kr 19 442 192 och kr 22 750 266
4 till 5 sovrum
426,47 till 507,87 Kvadratmeter
Complete
Andra (1 april - 30 juni) 2024
  • Bokning: 25 000 € plus moms (27 500 €). Återbetalningsbar.
  • Undertecknande av köpekontrakt: 30 % plus moms (för att dra av 27 500 €) av köpeskillingen inom 20 arbetsdagar efter undertecknandet.
  • Tre månader efter undertecknande av köpekontrakt: 10% plus moms på köpeskillingen.
  • Mot leverans: 60% plus moms på köpeskillingen.

List Río Real är ett komplex av 27 parhus och parhus med en utmärkt finish.

Tack vare tomtens lutning är implantationen av husen förskjuten i olika linjer för att absorbera skillnaderna i grad, vilket garanterar imponerande och tydlig havsutsikt från vart och ett av de projekterade hemmen.

Projektet kommer att ha 2 typer av hus, parhus och parhus med 4 och 5 sovrum, fördelade i källaren, bottenvåningen, första våningen och solarium där det kommer att finnas en privat pool med imponerande utsikt över havet.

Området för garaget kommer att ligga under jord med en enda åtkomst för fordon från den allmänna vägen och undvika vägtrafik inom urbaniseringen. Urbaniseringen har en utomhuspool för gemensamt bruk och stora trädgårdar och tillfartsvägar till varje hus.

Komplexet kommer att ha ett gym som nås från den övre terrassvåningen i det gemensamma området. Gymmet har ett turkiskt bad, bastu, massagerum samt badrummen, ett av dem anpassat för personer med nedsatt rörlighet.

Din och din säkerhet är det viktigaste, det är därför The List har den bästa servicen på Costa del Sol, personal 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, larm och perimeterkameror som gör att du kan njuta av ditt hem utan att oroa dig för något mer.

Marbella

Är du intresserad?

Skicka en mötesförfrågan eller ställ vilken fråga du vill.

Officiell webbplats

a7homes.es