Fristående villa med 5 700 kvm privat park

Decimomannu, Strada Comunale Bia Marè
Villa • 5 rum • 4 säng. • 2 bad. • 178 Kvadratmeter • Bottenvåning
3 354 504 SEK

Fristående villa omgiven av natur i Decimomannu

Beläget i ett lugnt, privat läge och omgiven av frodig vegetation, är denna fristående villa en oas av lugn och komfort.

Med en iögonfallande design som skickligt blandar rustika och moderna element, erbjuder denna bostad en generös och funktionell bostadsyta, fördelad helt på en enda våning.

Vid entrén möts du av ett rymligt ljust rum, berikat av en öppen spis som ger värme och charm, perfekt för stunder av avkoppling med vänner. En mysig matsal ligger bredvid det separata köket, vilket skapar en perfekt miljö för att ta emot och underhålla gäster.

Villan har fyra sovrum, varav ett ligger på en mezzanin, och erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma familj och vänner.

Två kompletta badrum och en bekväm tvättstuga garanterar bekvämlighet och daglig komfort.

Utanför erbjuder en stor privat park på 5 700 kvm, inhägnad för att säkerställa avskildhet och säkerhet, en idealisk miljö för att njuta av den omgivande naturen.

De beboeliga verandorna gör att du kan njuta av de vackra omgivande landskapen under alla årstider, medan olivträden ger en touch av karaktär och äkthet.

Dessutom är villan utrustad med solpaneler och splits för maximal komfort och energibesparingar.

Denna fastighet är ett idealiskt val för dem som letar efter ett hus utan trappor, i perfekt skick, där de kan leva i lugn och harmoni med naturen, utan att behöva stå inför något renoveringsarbete.

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum2

Ytor

Boende178 Kvadratmeter
Alarm
Diskmaskin
Garage
Internet
Luftkonditionering
Parkering
Satellit-tv
Snabbtelefon
Säkerhet
Trädgård
Tvättmaskin

Strada Comunale Bia Marè, Decimomannu

Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
TypHus
Byggår2010
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data