PRESTIGEFYLLDA VILLA VERGIATE

Vergiate, 17 Via Paradiso
Villa • 8 rum • 7 säng. • 4 bad. • 600 Kvadratmeter • Bottenvåning
19 704 841 SEK

I den underbara naturliga miljön i kommunen Vergiate, i provinsen Varese, står denna magnifika tidstypiska villa på över 600 kvadratmeter i 4 våningar omgiven av 2275 kvadratmeter park med hundraåriga träd och en exklusiv pool.

Byggnaden går tillbaka till mitten av artonhundratalet och ligger i ett kuperat område som kallas "Paradiso", ett namn som härrör från dess privilegierade läge och utsmyckat tack vare närvaron av fruktträdgårdar, vingårdar och träd av stort värde. Faktum är att den lokala traditionen identifierade området som en idealisk plats som kännetecknas av lugnet i sammanhanget och skönheten i landskapet och grönområdena.

Fastigheten totalrenoverades år 2000, en renovering som helt påverkade strukturen från taket upp till bottenvåningen, med konsekvensen att vi idag befinner oss med en definitiv och inflyttningsklar lösning med träfönster med tvåglasfönster, certifierade el-, VVS- och gassystem och har även inkluderat en hiss som förbinder alla våningar i fastigheten. Den totala ytan på 2180 kvadratmeter är fördelad på över 761 kvadratmeter byggnadstomt, 2275 kvadratmeter privat trädgård, 366 kvadratmeter reserverad för garage, 600 kvadratmeter huvudbyggnad och 145 kvadratmeter annex.

Utrymmen

Rum8
Sovrum7
Badrum4
Badrum4
Parkeringsplatser (inomhus)4

Ytor

Boende600 Kvadratmeter
Tomt2275 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Hiss
Swimmingpool
Trädgård

17 Via Paradiso, Vergiate

Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över landsbygd
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data