Hus för Köp i Porto Santo Stefano, Italien

Porto Santo Stefano
Villa • 12 rum • 6 bad. • 320 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: CBI007-18-30298
52 468 512 SEK
Porto Santo Stefano, Bagni di Domiziano

I anslutning till byn erbjuder vi en exklusiv, privat och välkomnande villa, ett riktigt drömhem för att fullt ut uppskatta det otroliga panoramat över kusten och det unika med nedstigningen till havet.
Fastigheten, omgiven av en stor privat park, har en hisnande utsikt och privat tillgång till stranden i Bagni di Domiziano, som badar i det kristallklara vattnet som är karakteristiskt för udden.
Stranden, som är en av de mest kända i området, består av sand och småsten och från dess vatten är det fortfarande möjligt att beundra resterna av den antika fiskdammen av romerskt ursprung.

Villan är på två våningar, förbundna med varandra med en trätrappa.
På bottenvåningen finns det extraordinära vardagsrummet som kännetecknas av stora fönster som erbjuder utsikt över panoramat även från insidan. Bottenvåningen kompletteras av ett fantastiskt öppet kök, ett sovrum med eget badrum och ett gästbadrum.
På övervåningen har de fyra sviterna också en exceptionell panoramautsikt över det blå havet och den gröna och levande vegetationen som sträcker sig under den exklusiva fastigheten.
De ljusa och rymliga rummen har eget badrum och garderob. Två av sovrummen har utsikt över den stora terrassen.
Förfiningen i inredningen, i valet av tyger och färger vittnar om den oändliga omsorg som har ägnats åt varje detalj.
En av juvelerna i kronan på denna fastighet är utan tvekan dess stora utomhusutrymmen som börjar från solterrassen till den stora verandan, som gör att du kan gå vilse i det omgivande landskapets blick.

Den stora privata parken som omger fastigheten är välskött och blomstrar med oliv- och citrusträd, fruktträd, barrträd och prydnadsväxter. Inuti bevaras de värdefulla resterna av en gammal romersk villa som tillskrivs kejsar Domitianus: ett historiskt och arkeologiskt fynd av ovärderligt värde.

Husets unika karaktär ges av de tre ingångarna till havet, en på klippor och två på stranden.

Från utsidan av lyxvillan kan du nå teknik- och tvättstugorna samt ett servicerum med eget badrum med oberoende tillgång.

En stor utomhusparkering kompletterar erbjudandet.

Utrymmen

Rum12
Våningar2
Badrum6
Balkonger1
Terrasser1

Ytor

Boende320 Kvadratmeter
Balkong
Internet
Luftkonditionering
Terrass
Trädgård

Porto Santo Stefano

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
SkickBra skick
Energieffektivitet
G