Hus för Köp i Porto Santo Stefano, Italien

Porto Santo Stefano
Villa • 18 rum • 4 bad. • 470 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: CBI007-964-30320
Pris på begäran
Porto Santo Stefano, Loc. Lividonia

I den berömda toskanska semesterorten Monte Argentario, magnifik lyxvilla belägen i ett panoramaläge med utsikt över havet.

Den eleganta bostaden, som ligger i ett exklusivt sammanhang med utsikt över Argentarios kristallklara hav från panoramavägen, verkar smälta in mästerligt i det omgivande landskapet och skapa ett otroligt kontinuum mellan arkitektur och naturens färger.

När du kommer in i fastigheten är det möjligt att observera det otroliga panoramat mot Talamonebukten, Maremmaparken och, på klara dagar, kusten i Castiglione della Pescaia och Korsika.
Villan har en rörlig layout: huvuddörren leder till ett vardagsrum och ett studierum med havsutsikt; I anslutning till densamma hittar vi tvättstugan och ett dubbelt servicerum med badrum. Utanför denna våning erbjuder en magisk vinterträdgård stunder av avkoppling med utsikt över havet under alla årstider.
Det stora sovrummet består av tre sovrum, två badrum och två stora garderober. När vi går ner till vardagsrummet hittar vi ytterligare ett sovrum med badrum, dubbelt vardagsrum som kännetecknas av franska fönster med utsikt över utsidan och havet och eleganta marmorspisar, master matsal och intim matsal, kök med välvt tegeltak.
Separat från huvudvillan finns ett härligt annex med badrum och oberoende tillgång från terrasserna.

Arrangerad i traditionella terrasser som är typiska för uddens kust som sluttar ner mot havet, hittar vi den stora gräsmattan som erbjuder flera avkopplingsområden: romantiska terrasser och grillplatser, solterrass och pergolor där du kan njuta av platsens lugn i en atmosfär som förvånar, fascinerar och förtrollar.

Välkomnande och bekväm, denna extraordinära panorama lyxvilla med utsikt över havet i den toskanska skärgården, erbjuder all komfort i den absoluta avskildheten i ditt eget hem.

Ett stort garage kompletterar erbjudandet, liksom gott om utomhusparkering. Möjlighet att bygga en pool.

Utrymmen

Rum18
Våningar2
Badrum4

Ytor

Boende470 Kvadratmeter
Balkong
Garage
Internet
Luftkonditionering
Terrass
Trädgård

Porto Santo Stefano

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
SkickUtmärkt skick
Energieffektivitet
G